2610332406 Κορίνθου 463 και Σωσιπάτρου γωνία, Αγία Βαρβάρα tsamis.service.patras@gmail.com
hero image

 


ΤΣΑΜΗΣ SERVICE
Συνεργείο αυτοκινήτων 

Το συνεργείο αυτοκινήτων μας
"ΤΣΑΜΗΣ SERVICE" βρίσκεται  στην όμορφη πόλη της Πάτρας. Απο το 2021 είμαστε εδώ για να παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες σε όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, τον έλεγχο και την επισκευή των οχημάτων με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς που ειδικεύονται στη διάγνωση και επιδιόρθωση αυτοκινήτων ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου. Από μικρές επισκευές μέχρι και τις πιο περίπλοκες είμαστε εδώ για να να λύσουμε όλα τα προβλήματα που αφορούν το αυτοκίνητο σας.
 

 

 
 
 

Το συνεργείο μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία, εξοπλισμό και τεχνολογίες για να εκτελέσουμε τις εργασίες που απαιτούνται με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας και έχουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό για τη διάγνωση ηλεκτρονικών συστημάτων και την αντιμετώπιση προβλημάτων μηχανικής.

Στο συνεργείο μας, δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και την ικανοποίηση των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές για να διασφαλίσουμε την αντοχή των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε στις επισκευές μας.

 
 
 
 

 


 

 
Επικοινωνία

Επισκεφθείτε μας στο συνεργείο μας στην Πάτρα και εμπιστευτείτε μας για όλες τις ανάγκες επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου σας. Είμαστε εδώ για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό.

Περισσότερα